Tacksamhet

Hanna skriver...

Ni är många som läser, många är våra gemensamma vänner eller familj, medan några bara känner antingen mig eller Hjalmar. Men många försöker ändå på olika sätt att hjälpa oss båda på det sätt de kan. Det är så himla fint. En kompis till Hjalmar som driver en pilatesstudio på Östermalm hörde av sig och ville hjälpa mig att ”få ihop” kroppen efter graviditeten om jag ville. Gratis.

Så i dag träffade jag Elin som hade en PT-timme med mig och efter det fick jag en halvtimmes massage av naprapaten Hanna som också jobbar på Physique Factory. Så himla underbart alltihop och jag blir tårögd bara jag tänker på det. Är så tacksam för fina människor. Och duktiga! Elin är sjukt proffsig och motionerade mina magmuskler (jo de finns där på sidorna!), bäckenet och ryggen på bästa sätt. Och Hanna masserade en spänd kropp mjuk igen. Jag ska dit i morgon också.

I morgon ja. I morgon är det även min och Hjalmars treårsdag. Jag ska försöka ”ta en paus” i alla de jobbiga berg-och dalbanakänslorna och verkligen fira och vara glad för oss två.

3 Responses to “Tacksamhet”

 1. Joel

  Hej. Det var länge sedan vi hördes. Jag tänker på dig/er och hoppas (och tror) att det kommer att kännas lättare med tiden. Du vet att du kan höra av dig om det är något. Det vore trevligt att träffas någon gång och snacka om den vilda Väsby tiden. Hälsa Hjalmar. Kramar från Joel.

  Svara
  • Hanna

   Hej Joel, ja, det var alldeles för länge sen! Ja, vi borde verkligen ses. Det ska styras upp snarast. Vi bor ju bara en bro mellan oss. kram

   Svara
   • Joel

    Det där lät nästan lite poetiskt ’endast en bro skiljer oss åt’. Vi styr upp något inom en relativt snar framtid. Kramar. Ps du har ett väldigt bra språk. Texterna på bloggen är tankvärda och välformulerade. Du skulle passa fint på någon välrenommerad ledarredaktion. Ta hand om dig!!!

    Svara

Leave a Reply

Sidan är arkiverad, så kommentarsfältet är avstängt