Mjukstart

Hanna skriver...

Jag har börjat sova dåligt igen. Vaknar flera gånger mitt i natten, drömmer sjuka mardrömmar, är spänd i hela kroppen. Känner mig dödstrött. Och denna ständiga obehagskänsla. Det är som att kroppen försöker signalera att jag har glömt något viktigt, typ mina barn i en kista på sjukhuset?

På måndag börjar vi jobba igen. Ska bli skönt med rutiner. Och att tänka på något annat. Jag älskar mitt jobb och dessutom har jag världens bästa kollegor. Min chef har ordnat med frukost hemma hos sig på måndag tillsammans med hela redaktionen. En mjukstart. Det blir fint.

Nu ska jag ta en promenad på Djurgården med min vän Johanna och hennes lilla dotter Manda. Frisk luft och klokt sällskap.

3 Responses to “Mjukstart”

 1. Cecilia

  Hoppas du orkar jobba. På ett sätt blir det nog skönt att fokusera tankarna på något annat, t.ex ”Fråga Lundh”, ”Tääääääää-ää-ää-rry”, fredagens Ner i min källare och kåta Gun av Gunilla… :D
  Vilket fint initiativ av Erika att ni ska frulla ihop hela gänget på måndagen. Det blir säkert jättetrevligt.
  Många kramar!

  Svara
 2. Emma L S

  Håller med Cecilia. Låter som en bra start, fint initiativ av underbara redaktionen! Hoppas att du orkar med att jobba, all kraft till dig <3

  Svara

Leave a Reply

Sidan är arkiverad, så kommentarsfältet är avstängt