Livboj

Hanna skriver...

Såret efter operationen har fortfarande inte läkt ihop. De limmade ihop kanterna och det vette fan om det funkar så bra. Eller uppenbarligen funkar det inte eftersom jag har ett ”hål” i magen. Hade nog föredragit några stygn ändå. Blir ju nojig att jag ska riva upp det ännu mer på något sätt. Jaja, tids nog blir det ett ärr. Ett ärr som alltid kommer att påminna om det som inte blev.

Känslan annars just nu är… ödmjuk. Ödmjuk inför livet. Både tacksam och skitförbannad i ett. Om det är något jag funderat mycket på den här veckan så är det att mitt behov av att planera och kontrollera saker känns helt bortblåst och en ”saker blir som de blir”-attityd har infunnit sig. Någon slags positiv resignation, även om det i sig är en motsägelse. Men jag ska passa på att njuta av det här avslappnade tillståndet för det kommer med största sannolikhet inte att pågå hela livet om jag känner mig själv rätt.

Annars pratar vi en hel del bröllop här hemma så klart. Vi får ringarna nästa vecka. Ett ”livet måste gå vidare”-ämne som gör oss glada. En livboj.

 

One Response to “Livboj”

  1. Agneta i Gällivare

    En härlig livboj ändå <3 kram hoppas få se de riktiga ringarna sen ;)) hihi!

    Svara

Leave a Reply

Sidan är arkiverad, så kommentarsfältet är avstängt